HB Solution

Turvallinen desinfiointi – luonnollisella tavalla

Bakteerien ja virusten leviäminen kasvaa nopeasti koko maailmassa maailmanlaajuisen verkostoitumisen takia, ja hygienia on nyt muutakin kuin vain pölyn ja lian poistamista! Myrkylliset kemikaalit tappavat taudinaiheuttajia, mutta rasittavat myös kehomme immuunijärjestelmää, ihoa ja keuhkoja. 

Miten siis voit puhdistaa ja desinfioida hygieenisesti ympäristöä ja omaa terveyttäsi vahingoittamatta? Olemme ottaneet tehtäväksemme löytää vastauksen siihen.

HB Solution on vastauksemme täydelliseen hygieniaan kotona ja yrityksessä. Perusteellinen puhdistus kuivalla höyryllä varmistaa, että pinnat puhdistetaan ja valmistellaan optimaalisesti. Erityisesti kehitetty HS Blaster muuttaa lämpöpuhdistimesi desinfioivaksi sumuttimeksi yhdessä helpossa vaiheessa korkeaa höyrynpainetta hyödyntäen.

Olemme käyttäneet luontoa inspiraationamme! Immuunisoluissamme tuotetaan tarvittaessa sekunnin murto-osassa erittäin hapettava hapen, vedyn ja klooripohjaisten kemikaalien yhdistelmä, jota kehomme käyttää patogeenisten mikrobien poistamiseen. HB Solution kehitettiin tällä menetelmällä: se on 100 % luonnollinen ja turvallinen – maksimaalisella vaikutuksella!

  • LIUOTTEETON
  • HAJUSTEETON
  • VÄRITÖN
  • ALDEHYDITÖN
  • ALKOHOLITON
  • EI SISÄLLÄ FENOLEJA

Haluatko tietää enemmän?

Pyydä tarjous

HB Solution tarkoittaa turvallista ja kestävää desinfiointia kotona ja yrityksessä

Tarjoamme sinulle erittäin tehokkaan tuotteen, joka optimoi veden ja energian käytön, vähentää jätevesipäästöjä ja säästää luonnonvaroja. Tuote ei sisällä mitään ihmisille ja eläimille vaarallisia ainesosia. Tuotteessa ei ole myöskään lisäaineita ja allergeeneja, joten se on biologisesti ja toksikologisesti täysin vaaraton.

Systeeminen desinfiointi

Tuotteidemme ansiosta saat kaikki rakennuspalikat onnistuneeseen ja tehokkaaseen desinfiointiin. Ensiksi: Puhdista syvälle huokosiin saakka kuivalla höyryllä; mitä perusteellisemmin pinta puhdistetaan, sitä tehokkaampi desinfiointi on. Liitä vain HS Blaster höyryletkuun ja suihkuta HB Solutionia noin 20 cm:n etäisyydeltä höyrytasolla 1. HB Solutionin ainutlaatuinen koostumus ja HS Blasterin erityinen kuumasumutusjärjestelmä tarkoittavat, että seos annostellaan täsmälleen siten, että täydellinen desinfiointivaikutus säilyy, mutta höyry sumutetaan ja suihkutetaan optimaalisesti. 

Tuloksena oleva antimikrobisten prosessien lisääntyminen ihmissoluissa varmistaa, että HB Solution on täysin turvallinen ihmisille ja eläimille ja että bakteerit ja virukset eivät pysty kehittämään vastustuskykyä.

Katso ainesosat ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet etiketistä. Lataa vain PDF napsauttamalla kuvaa!

Elinikäistä puhtautta!