Auton sisäosien puhdistus

Ohjeet: Kunnollinen auton puhdistus tarkoittaa sitä, että auto puhdistetaan täysin. Tällöin auton koria ei pestä vain ulkopuolelta, vaan myös auton sisäpinnat puhdistetaan perusteellisesti. Sisäpintojen puhdistaminen on juuri se vaihe, joka vie paljon aikaa. Erityisesti auton istuimet, olivatpa ne sitten verhoiltu tekstiilillä tai nahalla, tarvitsevat perusteellisen puhdistuksen aina uudelleen ja uudelleen, koska pöly ja lika kerääntynyt niihin ajan kuluessa.

Imurointi pölynimurilla on suositeltavaa, mutta sillä puhdistat vain pintapuolisesti. Lika, joka värjää istuintyynyt, pysyy edelleen kiinni. Myöskään tavaratilan puhdistamista ei tule unohtaa, mutta yleensä se vain imuroidaan.

Kuivahöyrypesurillamme puhdistat autosi sisätilat nopeasti ja helposti. Lopputuloksena on täydellistä puhtautta pienellä vaivalla. Höyrypesurilla voit puhdistaa verhoilut, matot, ovien verhoilut, muoviosat, kojelaudan, turvavyöt, sisäkaton, ikkunat, lämmitys- ja ilmastointilaitteen tuuletusaukot - ja kaikki puhdistuu helposti syvennyksiä myöten. Ja samalla säästät tunteja siivoukseen käyttämääsi aikaa!

Suosittelemme, että poistat normaalin lian kolmioharjalla ja puhdistat pinnat siihen kiinnitetyllä liinalla. Yksinkertaisten kankaiden puhdistamiseen voit huoletta käyttää myös vanhoja pyyhkeitä, mutta nahka- ja alcantara-verhoilun puhdistamiseen suosittelemme mikrokuituliinaa.

Käyttöasetus: Maksimihöyry tekstiiliverhoilluille istuimille, minimihöyry nahalle ja alcantara-materiaalille.

Lisävaruste: Höyrylanssi ja kolmioharja.

Video: käyttösovellukset

Elinikäistä puhtautta!