Naturesse

Puhdistetun, raikastetun ja kosteutetun ilman merkitystä hyvinvoinnillemme ei voi liiaksi arvostaa. Aikoina, jolloin allergioista ja hengityselinsairauksista kärsii enemmän ihmisiä kuin koskaan, tietoisuus luonnonläheisestä hygieniasta on myös lisääntymässä.

Thermostar on puhdistanut kodit monta vuotta ilman haitallisia kemikaalijäämiä ilmassa tai pinnoilla. Mutta tiesitkö, että höyrystimen avulla voidaan myös puhdistaa ja raikastaa neljän seinäsi sisällä oleva ilma täydellisesti? Korkeat lämpötilat poistavat kaikki mikrobit höyrystä. Tuloksena on hieno ja puhdas vesihöyry, joka kosteuttaa huoneesi täydellisesti hetkessä.

Uuden Naturesse-tuotelinjan avulla voit nyt tehdä vielä enemmän:

Tuo luonto kotiisi

100 % puhtaat eteeriset öljyt – käsitelty itävaltalaisella huippulaadulla – sekoitetaan täydellisen harmonisiksi tuoksuiksi. Kaiken takana on uskomattoman tarkka yksityiskohtien huomioiminen ja yli 40 vuoden kokemus aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen vaikutuksista kehoomme. Kaikilla Naturesse-öljyillä on oma sävynsä ja ne on sekoitettu yksinomaan Thermostarille. Erityistä huomiota kiinnitetään herkkään vuorovaikutukseen poikkeuksellisen tuoksuelämyksen ja kokonaisvaltaisen vaikutuksen välillä.
Naturesse on kumppanisi ympäri vuoden rajoitettuina erinä. 

Haluatko tietää enemmän?

Pyydä tarjous

Shinrin Yoku – metsäkylpy

Tämän japanilaisen hoitomenetelmän innoittamina kehitimme FOREST-merkkituotteemme. Shinrin Yoku on tutkijoiden ja lääkäreiden kehittämä vastaisku nykyaikaisiin stressiin liittyviin ja kulttuurisiin sairauksiin, kuten masennukseen, korkeaan verenpaineeseen tai uupumukseen. Ennen kaikkea se tarkoittaa ihmisten rauhoittumista ja rentoutumista. Missä olisikaan parempi tehdä se kuin metsiemme koskemattomassa luonnossa?

Mutta pelkkä puhdas ilma ja metsän rauha eivät paranna terveyttämme. Puiden ja kasvien eteeriset öljyt sisältävät lukemattomia terveyttä edistäviä terpeenejä ja terpenoideja, jotka levittyvät verenkiertoomme hajuaistimme ja limbisen järjestelmämme kautta ja joiden on osoitettu vähentävän stressihormoneja ja stimuloivan kehon itsekorjaavia voimia sekä alentavan verenpainetta.

Vain yhden päivän metsäkylvyn jälkeen immuunijärjestelmämme vahvistuu 40 % ja tämä vaikutus kestää 1 viikon. Jos menet metsään 2 päivänä viikossa säännöllisesti ja pidemmän ajan kuluessa, niin kehosi muodostaa 100 % enemmän tappajasoluja ja elinajanodote kasvaa merkittävästi!

Thermostar-höyrystimen ja Naturessen avulla voit saada tämän vaikutuksen omassa kodissasi. Säännöllisellä käytöllä huomaat, kuinka ilma on paljon puhtaampaa ja raikkaampaa, ja myös hienopölyn määrä kotona vähenee. Voit hengittää vapaammin ja eteeriset öljyt tekevät sinusta myös terveen!

Kestävän hygienian neljäs pilari

Thermostarilla täysin ilman haitallisia kemikaaleja suoritetun puhdistuksen, desinfioinnin ja tiivistyksen muodostaman ketjun täydentää nyt Naturesse. Kokonaisvaltainen aromaterapia yhdistyy Thermostar-kuivahöyrytekniikan vertaansa vailla olevaan ilmanpuhdistusvaikutukseen:
kestävää hygieniaa hengelle ja sielulle Thermostar Naturessen avulla.

Oletko jo nähnyt videomme?

Elinikäistä puhtautta!