Höyryletku

Art.Nr. JD03A0F/JD03AU0


Höyryletku on Thermostar-pesurin ainutlaatuinen osa, joka voi olla hyödyllinen puhdistettaessa erilaisia alueita niin kotitaloudessa kuin ammatillisessakin ympäristössä. Höyryletkussa on myös kätevä kahva, jonka avulla voit käyttää ja hallita erilaisia työvälineitä. 

Höyryn käynnistyspainike on kahvan alapuolella. Yletyt siihen helposti etusormellasi, joten sitä on helppo painaa käytön aikana. Lisäksi sen edessä on turvallisuutesi takaamiseksi lukitusvipu. Voit aloittaa puhdistuksen valitsemalla höyryn käyttöasetuksista vaihtoehdon ”vähäinen” (low) määrä, erityisesti silloin, kun puhdistat arkoja materiaaleja, kuten esimerkiksi puuta ja silikonisaumoja. Käyttöasetuksen vaihtoehtoa ”suurempi” (higher) määrä höyryä suosittelemme pinttyneiden tahrojen poistamiseen.

Toisen kytkimen avulla saat kuumaa vettä suoraan pesurista. Tämä ominaisuus on ainutlaatuinen höyrypesurimarkkinoilla, ja se on hyödyllinen monilla erilaisilla puhdistettavilla alueilla. Mutta huomaa, että vesi on erittäin kuumaa, joten älä koskaan osoita suuttimella ihmisiin tai eläimiin päin. 

Elinikäistä puhtautta!