PRO Seal

Täydellinen suoja lian tarttumista vastaan

Tiedät varmasti tämän: heti kun olet puhdistanut omat neljä seinääsi, joillakin alueilla voi jo nähdä pölyä, juovia, kalkkijäämiä tai rasvajäämiä. Olemme tyytyneet siihen, mutta asian ei tarvitse olla niin! Uuden, vallankumouksellisen PRO Seal -pintasuojan avulla huoneistosi näyttää vastapuhdistetulta päivien ajan.
Ja mikä parasta: säännöllisessä käytössä seuraava puhdistus on lastenleikkiä! Ja kuten tuotteidemme osalta on tapana, PRO Seal toimii täysin ilman myrkyllisiä kemiallisia lisäaineita!

PRO Seal on ihanteellinen pintasuoja kaikille pinnoille. Se viimeistelee pintahuokoset syvältä ja tehokkaasti luonnollisella, ympäristöystävällisellä piillä ja estää merkittävästi lian ja epäpuhtauksien tarttumista uudelleen. Likaa, kalkkia, rasvaa ja paljon muuta jää vain kevyesti pinnalle, eivätkä ne enää tunkeudu huokosiin, joten ne voidaan puhdistaa nopeammin ja vähemmän vaivalla ja bakteerit kuivuvat kokoon.
Lasit, peilit, laatat ja keramiikka tai puu, kivi, ruostumaton teräs ja automaali – jokaiselle materiaalille löytyy oikea tuote. Pinnat viimeistellään ja hoidetaan optimaalisesti PRO Seal- ja PRO Seal Glass -tuotteilla.

PRO Sealin piimolekyylit tarttuvat sähköstaattisesti pintojen kapillaareihin ja sulkevat ne hengittävästi kuivan ja kiinteän pintasuojan muodostamiseksi. Tämä tarkoittaa, että lika ja epäpuhtaudet eivät enää pääse tunkeutumaan huokosiin. Minkäänlaiset jäämät eivät voi enää tarttua käsiteltyyn pintaan.

PRO Sealin edut yhdellä silmäyksellä:

  • Ei tarttuvaa likaa
  • Täydellinen suoja ympäristövaikutuksia vastaan
  • Vähemmän puhdistuskuluja
  • Tehokkaampi puhdistus
  • Poista itsepäinen lika helposti
  • Parempi hygienia
  • Ympäristöystävällinen
  • Tehokas tulos
  • Valtava ajansäästö

Haluatko tietää enemmän?

Pyydä tarjous

Ennen kuin käytät PRO Sealia, varmista, että pintahuokoset ovat puhtaat, rasvattomat ja vailla kemikaalijäämiä. Mikrokuivahöyryn käyttö on välttämätöntä tehokkaan levityksen kannalta. Tämä varmistaa, että PRO Seal pääsee tunkeutumaan syvälle kapillaareihin ja tarttuu siten paremmin ja pidempään pintaan.

Tärkeä kulmakivi modernille siivoukselle

PRO Seal -pintakäsittely on siten paras, nopein ja yksinkertaisin ratkaisu täydelliseen ja kestävään puhdistukseen. Se tarjoaa optimaalisen suojan kaikille pinnoille, jotka voidaan myös puhdistaa nopeammin ja helpommin sen avulla. Saat korkeamman hygieniatason, ja kotisi pinnat ja huonekalut säilyttävät paremmin arvonsa suojan avulla. Lisäksi annat merkittävän panoksen kotisi tai yrityksesi terveellisyyteen ja ympäristönsuojeluun. Näin vältetään myrkyllisiä kemiallisia jäämiä, jotka voivat aiheuttaa limakalvojen, hengityselinten ja ihon ärsytystä sekä sairauksia, samoin kuin myrkyllistä jätevettä ja muovijätettä, joita syntyy lukemattomien puhdistusaineden käytöstä.

Erityistä PRO Seal -pintaviimeistelyä voidaan käyttää kaikissa kiinteissä materiaaleissa. Monomeerinen pii Si14+ on ohutkerroksista (10¯9), joten huokosrakenne ei "tahriudu" pintakäsittelystä johtuen, vaan piimolekyylit pikemminkin peittävät rakenteen. Kulloinenkin pinta säilyttää siten alkuperäiset ominaisuutensa, luistamaton pysyy luistamattomana, matta pysyy mattana ja kiiltävä pysyy kiiltävänä.
Samalla luomme parempaa hygieniaa, koska patogeeniset itiöt, sienet, bakteerit ja virukset eivät löydä sopivaa kasvualustaa materiaalipinnoilta, vaan kuivuvat kokoon pinnoille.

Elinikäistä puhtautta!