Visio

Et enää koskaan tarvitse toista kuivahöyrypesuria!

Olemme ottaneet liiketoimintamalliksemme tehdä jotain kertakäyttöyhteiskuntaa vastaan! Thermostar-kuivahöyrypesuri on eurooppalainen laatutuote, jonka käyttöikä on erittäin pitkä. Se on suunniteltu niin, että yksittäiset osat voidaan helposti vaihtaa ja huoltaa.
Sinun ei koskaan enää tarvitse ostaa toista kuivahöyrypesuria, joten säästät sekä rahaa että ympäristöä! Pesurista on saatavana kahta erilaista versiota, joten voit valita version, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi ja tarpeitasi. Koska – valitsitpa sitten version Avantgarde S4 tai Professional S4 – Thermostar-kuivahöyrypesuri on tuote,

joka kestää koko elinikäsi

Ensiluokkainen, eurooppalainen laatutuote, jolla on erittäin pitkä käyttöikä:

  • Boileri ruostumattomasta teräksestä.
  • Integroitu tuuletin elektroniikan jäähdyttämiseen.
  • Lämmityselementin automaattinen kalkinpoisto (lämpötilan noustessa laajenee, minkä seurauksena kalkkijäämät putoilevat pois elementin pinnalta).
  • Automaattinen kalkinpoisto sähkömekaanisen kellukkeen avulla (True Temp -teknologia takaa, että höyry on jatkuvasti kuumaa).
  • Vaihdettavat osat, joiden käyttöikä on pitkä.
  • Valmistettu Euroopan teollisuusstandardien mukaisesti.

Haluatko tietää enemmän?

Pyydä tarjous

Thermostar on kuivahöyrypesuri, jossa on ammattikäyttöön myytävien laitteiden teknologia. Niinpä saat kaupallisen laitteen, jota voit kuitenkin käyttää kätevästi omassa kodissasi, koska se on kooltaan kompakti ja liikkeiltään ketterä! Puhdistus tapahtuu vain ja ainoastaan kuumalla vesihöyryllä, joten säästät myös kalliiden pesuaineiden hinnassa.
Höyrypesurillasi voit puhdistaa kaikki kotitaloutesi alueet täydellisen syväpuhtaiksi ja jopa nopeammin ja helpommin kuin koskaan! Entä mitä tapahtuu, jos olet omistanut pesurin vuosia, ja yhtäkkiä se tarvitsee korjausta? Ei huolta! Ei huolta, sillä vaihdettavien osien ja komponenttien ansiosta sinun ei tarvitse ostaa uutta laitetta.

Ympäristön ja terveytesi parhaaksi

Ostamalla Thermostar-kuivahöyrypesurin annat myös oman arvokkaan panoksesi ympäristön suojelulle. Helppoa ja yksinkertaista: Thermostar tarkoittaa sitä, että ostat vain kerran, hävität vain kerran – ja tietysti myös sitä, että saat hygieenistä puhtautta ilman, että sinun tarvitsee käyttää puhdistusaineita ja/tai kemikaaleja! Thermostar-kuivahöyrypesuri on terveellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille höyrypesureille.
Samaan aikaan teet jotain hyvää terveydellesi, koska kemialliset puhdistusaineet polttavat ihoa ja keuhkoja. Tuloksena on ihosairauksia ja astmaa, ja allergiat kehittyvät usein jo lapsuudessa.

Oletko jo nähnyt videomme?

Elinikäistä puhtautta!